**Je léto,léto,léto
**Je léto,léto,léto
Anotace: a tak to má být...:-)potom,až skončí tak...:-(
~Ještě je léto,ještě~
~~~~~~~~~~
Ještě je léto
a růže kvetou
obilí z polí zmizelo
místo teplého slunce
mračí se nebe
prý asi na opilce
kteří jsou
čajem s rumem zahřátí
když chladná zem
zastudí do gatí
jak se na břehu řeky sedí
a jestli berou se hledí
a taky sem tam
na ty koupající v trenkách
jak rychle z vody vyběhnou
chladem se třesou
v kolenou
pak do deky se zabalí
my se jim vážně nesmáli
tak jsme se zvedli
ta tráva už fakt studí
a taky koukat už není nač
místo pstruha
bude uzená makrela
očko,nebo zavináč
udice už je dávno složená
a já jsem z té básně zmožená
ale to asi kecám
i když ani ne
nápad už na verš nemám
...něco mě napadne.
Tak snad někdy příště
to si pište...
zase mě něco osloví
blbost prý patří oslovi
raději končím
se loučím.
Iá,iá,iá....
~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 3.7.2015