Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na pochybách

Na pochybách

Chubby Básně » o Životě

Anotace: A kdo není ať mu zcepení

Je to jako poryv větru
odlesk slunce na mořské hladině
jemný šum písku, podzimního listí
kůra stromu, živá, mlčíc pravdivě
o pohádce, kterou si nejsme jisti
ale víme, že dobře dopadne.

Je to jako se nořit do saténu
hlouběji a hlouběji
klouzat stále níž
nevěda jestli
k dobrému
nebo špatnému.

Až na úplném konci
po všech letech fantazie
útrap, lásek, litanie
s klidem řekneme si
zda-li jsme žili
dobrou smrt
či špatný život.
Publikoval(a): Chubby, 2.7.2015
Přečteno (86x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Martin Havlíček, slunečnice69, Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 22:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti