Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
když tak prosíš tak teda jo...je to dobré ale upjaté...je to nemastné leč poetické...je to takové, jaké to má být v tento okamžik...
29.6.2015 19:33 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: