Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V divadle

V divadle

Roztrhni oponu

nic nemůže bejt dál

než poslední potlesk


a do zimních šminek

poteče pot...


...než skončí ta hra

co utluče srdce krví
Publikoval(a): Dead Poet, 25.6.2015
Přečteno (40x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti