**Notový papír
**Notový papír
Anotace: a na něm pár not...
~~~*~~~
Na notovém papíru
zanechal pár not
aby novou melodii
někdy hrát ti moh
pak houslovým klíčem
zamkne za sebou
a jde temnou ulicí
milá za tebou.
Tichounce ti zahraje
těch svých tónů pár
ráno,jak se probudíš
on se ti snad zdál?
Pootevřeš okno
a slyšíš housle hrát
vidíš malou břízku
s větrem tancovat.
On pod břízou sedí
housle pod bradou
houslový mu hodíš klíč
vejdi zahradou.
Z notového papíru
ty noty zmizely
to jim ale nevadilo
rádi se měli…
~*~~~*~~~*~~~*~~~*~
Publikoval(a):
Květka Š., 12.6.2015