Lásko, jsi vpořádku?
Lásko, jsi vpořádku?
ach lásko
ach Báro
jsi moje peklo
co se leklo
černé jak důlní sloje
a je mi z tebe horko
přímo ze mne leje
tak využívám zakázané vodní zdroje
ok jsem vpořádku
jak jinak
a hledám stále kličku
ze svých tenat
ach Báro tak jsem to asi projel
Publikoval(a):
vanovaso, 8.6.2015