Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Variace na komedii o třech polibcích

Variace na komedii o třech polibcích

Chubby Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Variace na komedii o třech polibcích

Políbím Tě něžně
na levé líčko
a Ty jen sklesle
sevřeš paraplíčko.

Pošeptám tedy potichoučku
lichotky a něžná slova
Tvému malebnému oušku
a Ty unikneš mi znova.

A tak na nosík
políbím Tě zlehka
a Ty už celá pomatená
růžolícá dívka
řekneš: Běda!

A tak tedy
s prudkostí a vervou
ale stále něžně
z Tebe mé ruce šaty servou
a jako své vězně
oba prsy sevřou
a pak políbím konečně
Tvá měkká ústa dlouze
a Ty už jen vděčně,
lascivně chichotáš se.
Publikoval(a): Chubby, 26.5.2015
Přečteno (256x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: glacier

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 22:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti