Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ke svátku / narozeninám

Ke svátku / narozeninám

Ruralistický urbanista Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Báseň složená k příležitosti svátku či narozenin

Astru, královnu podzimu, míti
a k tomu červených růží pár.
Stužkou ze srdce bych toto kvítí
svázal a poslal Ti jej jako dar.

Ať sebe tmavší všední dnové
zmizí jak čerstvě napadlý sníh
a tajemné noci prosincové
promění každičký bol ve smích.
Publikoval(a): Ruralistický urbanista, 15.5.2015
Přečteno (293x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 08:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti