Bílá krajina dětství
Bílá krajina dětství
Anotace: Bílá krajina dětství
Kdes v dáli leží ona bílá země
široká náruč kolébající tě jemně
tichá slůvka lásky, něhy
vše je pryč jak loňské sněhy
Je to odvěký úděl lidského rodu
jednou staneš u hraničního brodu
a naposled pohlédneš na zasněžená luka
očima bezstarostného kluka
Publikoval(a):
Ruralistický urbanista, 13.5.2015