Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Snad ještě ne

**Snad ještě ne

Květka Š. Básně » o Životě

Anotace: to se časem uvidí...

~Máme se bát?~
....................
Sluneční ráno sluneční den
a jenom ty,ty který
vytváříš můj noční sen...

O tom že
prapodivné žáby kvákají
proč asi Vesmír mlčí?
Odpověď ty žáby neznají
...tak bez řečí...
nanovlákna prý vrátí
nevidomým zrak
a počasí nám blázní
máme se snad bát?

A zatmění Slunce 20.března
bude tma jak byla v noci
někdy v půli ledna?
Snad to všechno napraví
meteorologické oslavy
a jaro nebude zimě uhýbat
všechno si bude vesele
rozkvétat.

Vesmír nám třeba pošle
sluneční symfonii po mraku
nebo cirkusovou parodii
z repráku.
A pak?
Máme se snad bát?

Snad ještě ne.

~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 7.5.2015
Přečteno (83x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 12:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti