DOZVUKY
DOZVUKY
dívala ses na mě
jako by šum stromů léčil tvoje rány
v tichu ve kterém vyvyšujeme monument naší lásky
tak vysoko jak jen to jde
tak vysoko jak jen to nejde
dívala ses na mě
jako bys chtěla zmást starého piráta
tím vším co jsi spatřila ve vodě
tak hluboko jak jen to jde
tak hluboko jak jen to nejde
dívala ses na mě
jako bys rozuměla ptačím písním
tak pečlivě uvitých do věnců zvuku
tak svazujícím jak jen to jde
tak svazujícím jak jen to nejde
dívala ses na mě
jako by šum stromů léčil tvoje rány
v tichu ve kterém vyvyšujeme monument naší zkázy
tak zničujícím jak jen to jde
tak zničujícím jak jen to nejde
Publikoval(a):
Marek Miko, 28.4.2015