Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Skvělé...tohle opravdu oslovilo. Až se zítra ráno vzbudím a půjdu do práce, po těch kočičích hlavách půjdu taky. Tak se budu pozorně dívat pod sebe, třeba tam něco zůstalo. A budu opravdu velice zlehka našlapovat.
Úžasná báseň s vnitřní sílou...tleskám.
26.4.2015 20:32 | gogol
Krásný příběh. Jen oprav ten překlep..rozepsanách-ých.
Nezlob se, když se mi něco líbí čtu dvakrát a pozorně.
26.4.2015 12:48 | koiška
krásná...
26.4.2015 9:26 | Lugilla