Nech se hýčkat
Nech se hýčkat
Anotace: pro mou lásku,co stále váhá
Nech políbit se na víčka,
budu Tvá písnička,co rád si zpíváš.
Nech políbit se na spánky,
budu Tvá pohádka,co není z čítanky.
Nech políbit se na tváře,
splním Ti Tvoje přání,snad nemáš mě za lháře.
Nech políbit se na ústa,
a nedovol mi už ocházet...ale zůstat.
Publikoval(a):
infinite76, 30.8.2010