Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tvá báseň je pěkná. Na to že je začínající se mi velmi líbí. Doufám, že napíšeš více básní. Přeji ti hodně štěstí!!
21.4.2015 17:47 | Veronika H.
Ty jsi ty
a bez tebe už nejsem já,
nemyslet na tebe
mi zabrat dá.
Když se do tvých očí podívám,
nic jiného v tu chvíli nevnímám.
Nedokážu říct
jak moc tě miluju,
když tě nevidím
snad ani nežiju.
Ty jsi ta pravá
já to vím,
až tě zase políbím
se těším.
Nikdy bez tebe už nechci být,
chtěl bych s tebou taky zemřít.
zkus to příště rozfrázovat... možná sám poznáš , kde to trochu skřípe , nebo kde se ti to zdá ok.
Na první pokus , myslím dobré... přeju hodně inspirace...
20.4.2015 8:14 | vanovaso