¦¦¦!!!Jen pro mého milovaného Martínka!!!¦¦¦
¦¦¦!!!Jen pro mého milovaného Martínka!!!¦¦¦
Anotace: Seznámení s miláčkem na dovolené, zamilovanost a průběh našeho začínajícího vztahu.
Když se naše pohledy setkaly poprvé, byl horký letní den.
To setkání nebylo náhodné
a já přála si poznat Tě jen.
Když jsme si pod hvězdami první polibek dali,
tělo se mi vzrušením rozechvělo,
celou noc jsme se poté smáli a povídali
a s přicházejícím vzrušením naše bříško motýlky mělo.
Mé tělo nechtělo být pouze hravý
a užít si jen krásné letní dny,
srdíčko vycítilo, že ty jsi ten pravý,
který mě ušetří samoty.
Po našem prvním milování,
dostala jsem velký strach,
že pro Tebe už nebudu k mání
a srdce mé bude bušit na poplach.
Můj strach však předčil mé obavy a my zůstali spolu,
tak jako když se naše pohledy poprvé setkaly,
s obrovskou tíží odjížděli jsme domů.
Naše láska však neztrácí tím,
a byl by hřích s láskou přestat,
vše je stejně krásné jako předtím,
jen čas nechá nás trestat!
My tu naši zkoušku lásky překonáme
a necháme se vírem zamilovanosti unést,
my spolu totiž plno plánů máme
a hodláme je provést.
Jsme do sebe zamilovaní a možná vše vidíme růžovými brýlemi,
srdci však člověk neporučí, zaplaví nás vlnou pocitů slastných,
není nad to, když vše vychutnáváme společnými chvílemi
a prožíváme spolu plno chvil šťastných.
Miluji Tě!!!
0 S láskou složila Tvoje Peťulka.¦ 0
Publikoval(a):
p.e.t.r.u.s., 28.8.2010