Věž v mé Praze¦¦
Věž v mé Praze¦¦
Anotace: pro stepiiiika PS: I love youuuuu xoxox mucq
Štěpánku, jsi sluncem mého života,
hvězdičkou v mých očích.
Když tě vidím,
říkám si, že bych chtěla celý život stát po tvém boku.
Jsi věž v mé Praze¦¦
Publikoval(a):
chichichi258, 1.4.2015