Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Není třeba oblouznit mysl ve víně hledat pravdu...zastření snad život sám má v trýzni smysl bolest bytí vstává k zatmnění. I ve snění.
30.3.2015 23:05 | gogol
Email:
Heslo: