Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Taková každodenní, všední, ale pravdivá a tudíž se mi líbí.
27.3.2015 9:37 | děda včela
Ha....takže báseň lehce větrací:-). Vyvětrat barák i peněženku. No jo, co už taky na jaře, že jo.
Je to příjemná báseň o věcech každodenních a až se zase budeš kácet do postele servaná jak budík, tak si můžeš říct, že ten čas byl v jistém smyslu smysluplně využit.
Popřípadě prodej barák, peněženku vyhoď a najdi si nějakou útulnou díru ve skále, kde nemusíš nic...jen udržovat oheň:-))))))). Ale neber mě moc vážně....báseň je moc fajn.
26.3.2015 20:11 | gogol
JO,jo holky čas si udělat a sami sobě se trošku věnovat.
26.3.2015 17:34 | slunečnice69
Chce to mít čas udělat si čas..:-)
26.3.2015 16:50 | koiška
To je nápad!Jdu dát kafe!:-)))
26.3.2015 13:44 | Kytka62