Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdo jsi

Kdo jsi

Kdo jsi?

Jsi přítel můj a kamarád,
který mě má trochu rád,
nebo jsi jen velký hráč?

Já ptám se často sama sebe,
když už podzim ráno zebe,
já nechci být jen vyzvědač.

Umíš být tak vlídný, milý,
medvídek sladký, rozpustilý,
slůvka sladká umíš rozdávat.

Často se však stane, častokrát,
že přestaneš mi naslouchat,
pak pocit mám, že´s někdo jiný.

Zůstaň tím medvídkem,
milým a upřímným,
jen tak tě mohu ráda mít.

Chci s úmyslem čistým
brouzdat spadaným listím,
ruku svou v Tvé dlani mít.
Publikoval(a): maarcelaa, 24.3.2015
Přečteno (93x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, děda včela, slunečnice69, Bezhlavý rytíř, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti