Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
přes rušivé faktory komplikovaných slov v básni nacházím zrna obrovské opravdivosti i pravdivosti....dobrý...
23.3.2015 19:21 | Martin Havlíček
nádherná, pane malíři... :)
23.3.2015 18:11 | Lugilla