Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je to dosti úderné a též pravdivé. Jen bych to trochu uspořádal. Jinak dobré.
21.3.2015 11:02 | děda včela
Mám ráda básně, které jsou o NĚČEM. Tato k nim patří.
21.3.2015 10:22 | donne
Email:
Heslo: