Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kam jsme to dospěli?

Kam jsme to dospěli?

prehnal88 Básně » o Lidech

Anotace: Krátká úvaha o rychlosti vývoje kolem a oproti tomu ustrnutí společnosti ve stereotypech

Skličující bolest a hrozby metoucí
Vlak co přejel bezvládného sebevraha
A bez pocitu viny křupe
mlaská si umrlcovým tělem

Mašinu nebolí co teplé jest
Krev však cítí i poslední chvěv

Kam jsme to dospěli?
A kdo nám dovolil dospět?

Sami si vládnem
Nevládnem však
sami sebou
Publikoval(a): prehnal88, 20.3.2015
Přečteno (91x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Mirastus, donne

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 19:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti