Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesta

Cesta

VMrklas Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Sem nepatříme.

Tak pojď,
pojď se mnou tam,
kde ti křik doteku zacpe uši.

Pojď se mnou tam,
kde ti mlha ze strachu podá ruce
a zakryje ti s nimi oči.

Že nevidíš?
A co bys chtěla vidět?

Že neslyšíš?
A co bys chtěla slyšet?

Stačí jen cítit,
vždyť to jde tak hladce.
Pak obzory se nerozšíří,
ale vidíce daleko za ně,
dokážeš plakat,
ale jenom krátce.
A dokážeš usnout,
ale jenom sladce
Publikoval(a): VMrklas, 12.3.2015
Přečteno (410x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 06:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti