Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mořská víla je touha za něčím jít. Za něčím, za někým, prostě za láskou. Opravil bych jen Jsi volá - mělo být Jsi volná.
26.3.2015 7:57 | Tonyend
Email:
Heslo: