Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Sledovat svět zpovzdálí, z míst kde nic nebolí a nepálí. To možná dobré zdá se, však radost ze života tam už nekoná se. P.S. Jinak hezké i když trochu smutné zdá se. Ahoj Taren.
30.1.2015 19:38 | Taren