Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci ti říct

Chci ti říct

Iwionne Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Vyznání pro D

Chci ti říct pár hezkých vět,
a tak zkouším básnit.
Když jsem s tebou, jakoby se zastavil svět,
ale nemůžu tě vlastnit.
Je těžké nemít tě u sebe,
když tě tak moc miluji,
tak alespoň hledím na nebe
a mezi mraky prstem tvou tvář maluji.

Chci ti říct jak z tebe blázním,
tvoje polibky, tvé objetí,
snad ti také tolik scházím,
jsem celá ve tvém zajetí.

Chci ti říct co vše cítím,
kolik lásky v sobě mám.
Vím že do hluboké propasti se řítím,
ale tu lásku Ti celou dám.

Chci ti říct, co už dávno víš,
že bych chtěla být jen tvoje,
mou lásku nikdy neztratíš
kéž by tvé srdce bylo jen moje.
Publikoval(a): Iwionne, 17.1.2015
Přečteno (1396x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Castly-Roman Propper, Michelle.Morrigan, Kněžka, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti