Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
přestal jsem pít a začal jsem chodit denně do lesa a život se mi obrátil o 360 stupňu...jak prostééé že?
Myslím že jeden z důvodů lidského utrpení je že nedokážeme být potichu a dost často sám se sebou.
10.1.2015 6:39 | Martin Havlíček
No, žádný zbytečný optimismus, prostě život...M.
7.1.2015 15:40 | Mirastus
vidím, že se nám tady začíná scházet pěkně depresivní sebranka :D
7.1.2015 14:13 | Srukama