Ptají se
Ptají se
Anotace: Jak jsem poukázala ve svém profilu, ke psaní básní musím mít inspiraci... Tady je inspirace nejspíš očividná.
Ptají se, jestli mám nový objev
A já jim s klidnou tváří lžu do očí
Chtěla bych ležet v tvé náruči
A zatím tu sedím sama
Myslíš si, jak jsem silná
Ale i já mám někdy strach
Že mé sny promění se v prach
A zase budu jenom sama
Co je vlastně láska, co štěstí
Musím se neustále sebe ptát
Je to, když dokážu milovat
I když jsem opuštěná, zase sama
Přemýšlíš, co pro mě znamenáš
A já se bojím odpovědí
Jednou bych mohla upadnout v zapomnění
A pak bych byla navždy sama
Nebo můžu být tvojí princeznou
A ty budeš tím princem vzácným
Co provede mě světem jasným
A pak už nikdy nebudu sama
Publikoval(a):
Barbé, 4.1.2015