ŽENA
ŽENA
nelíbily se ti monology
připadly ti manicheistické
jí vím
nemáš ráda útěky před existencializační
nudou
nic to ale nemění na tom
že jsi základním pilířem literatury
dovolím si říci
že vlastně jsi
literaturou
Publikoval(a):
Marek Miko, 30.12.2014