Letní láska
Letní láska
Slýchávám kosa
cestou na procházkách,
toužím jít bosa
a zpívat o svých láskách,
léta se dotknout
na chvilinku,
schovat si krásu
pro vzpomínku,
zabloudit lesem,
jít modrým vřesem,
pak s tebou v zlatém obilí
mít křídla motýlí...
Publikoval(a):
drndulka, 7.8.2010