Nic se nevrací.
Nic se nevrací.
Anotace: mládí, mládí....
Nic se nevrací,
láska, sen
i zklamání,
prožitý den,
jen čekání
zůstává.
A tak se těším
na jaro
a modré nebe,
na každý den
vedle tebe,
na rudé máky,
i na zázraky,
na první jarní vzplanutí.
Proč tomu říkají stárnutí?
Publikoval(a):
drndulka, 6.8.2010