SNÍLEK
SNÍLEK
Roztékám se v melodii tvé písně
roztékám se v čase
přemýšlím o tobě jako o své milence
otevíráš mě
a já usínám
mám sen
jsi oceán čejakácí mne před Zjevením
a já tě vidím v novém zářivém světle
zapaluješ cigaretu času
je to tvá vášeň
slyším alarmy
a rány na buben
sladké jako vanilková zmrzlina
je čas na modlitbu
Publikoval(a):
Marek Miko, 13.12.2014