PEVNÉ POUTO
PEVNÉ POUTO
koupil jsem si nové boty
černé
jsou mým nadšením
ze second-handu
šel jsem s nimi
do ráje
a tam pošlapal tvůj jazyk
řekla jsi
že tvé oči jsou nezajímavé
jako kosatce
ale Vincent nemá jedno ucho
a já si přeji
aby můj imaginární pes vstal z mrtvých
Publikoval(a):
Marek Miko, 8.12.2014