Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Proboha ne, bylo by nam smutno.. Kdyz jsem pred 10 lety cekal na vlak, ktery tam nestavel, nastesti byla vyluka, a to neverim na osud.. Ted bych toho litoval. Treba ten pravy prijede autem nebo prijde pesky, moc Ti preju, at se to stane co nejdrive, M.
6.12.2014 13:44 | Mirastus