Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Intersexuální jedinec

Intersexuální jedinec

vanovaso Básně » o Lidech

Anotace: genderová otázka...

nejsem kluk ani holka

tělo ženy
mám dělohu
klitoris
ale chybí mi penis
chromozomy se mi pomotaly
cítím se jako chlap
a ještě teplej
líbí se mi chlapi
to je mé utrpení
nevím si rady
utopím se raději
v moři vody
vzali mi naději
dali ženské vnady
nebudu tady
kdo mi dá dobré rady

jsem nikdo
dva v jednom


nebudu s vámi
nenávidím
co jste mi udělali
jsem dcera
však máte vlastně syna





ale láska je láska
Publikoval(a): vanovaso, 5.12.2014
Přečteno (183x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 18:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti