Moje láska
Moje láska
Anotace: co dokáže láska provést s člověkěm...třeba napsat jednu z básniček....
Moje láska sílí, věř mi,
jsi mi dražší čím dál víc,
štastná ze všech
nejšťastnějších,
jsem královnou
všech kouzelnic.
Tvoje tichá slova hladí,
naslouchám jim,
rozumím,
dojatá pak
beze slov
čekáš a já oněmím.
Je to souznění s tvou duší,
nebo jenom krásný sen?
Už to vím,
že patříš ke mně.
Já projdu tvým životem.
Publikoval(a):
drndulka, 3.8.2010