Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prvními slovy to začalo

Prvními slovy to začalo

prob15 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: O nalezení lásky

Prvními slovy to začalo, mě hned zastavil se dnech.
Nadšení jen stoupalo a stoupá dál, i po těch dnech.
Na druhý den my šli jsme ven,
já styděl a bál se jen.
Nebylo čeho, byl jsi milý a pozorný.
A díky mému mlčení i hovorný.
Jen z tvého úsměvu, já lámu se v kolenou.
Tajemný pohled, jak příběh za divadelní oponou.
Jiskra v tvých očích , mě zatajil se dech.
Stále je vidím, i po těch dnech.
Dlouhé já dny přemýšlím nad ním.
V noci nespím, jen přemýšlím a sním.
Pro jedno objetí, zabíjel bych snad,
jsi tak sladký, prosím, nepřestaň se smát.
Jediná zpráva a den se mi rozzáří,
budu jen čekat, třeba se zadaří.
Děkuji za všechno, snad nejsi v rozpaku,
asi už chápeš, že to jsi ty, Marku…
Publikoval(a): prob15, 25.11.2014
Přečteno (720x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 21:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti