jistě
jistě
Jiste že to nemám v hlavě v pořádku , jinak bych tě přece nemohl milovat , jistě že právo a spravedlnost vítězí , jinak bychom přece nebyli ve svobodné zemi , jistě že tě miluju jinak by to přece nešlo , jistě že tě miluju , říkat přece můžu co chci.
Publikoval(a):
maly vaclav, 30.7.2010