Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poznal jsem Vám jednu (ne v dešti, ale...)

Poznal jsem Vám jednu (ne v dešti, ale...)

tencoridibusmhdpraha Básně » o Lásce

Anotace: Přímo ze života....

Je to už mnoho dní,
co poznal jsem Vám slečnu Bůh to ví.
Vyšla přímo z KFCečka,
rozkošná to měla očka.

Vyšla ještě s kamarádkou
co si velká ňadra nesla s láskou.
To vždy přeci muže naláká,
to si pak musí dát nejméně jednoho panáka.

Však moje oči v dolíčku,
pozorovali však tu malou holčičku.
Mala ňadra sice vzrůstem byla,
ale její krása předčila ty velká ňadra.

V ruce držela si zmrzlinku
a lízala jí pomalinku.
Lízala jí něžně, jak kočička koťátka,
to Vám byla krásné, jak pohádka.

Byl jsem tenkrát plachý človíček,
ale přesto dostal jsem ze sebe pár společenských slovíček.
Pak k autobusu jsem jí doprovodil
a svému srdíčku cosi krásného přivodil.

Zamiloval jsem se do ní na první setkání
a pak busíkem už uhání.
Od té rozkošné chviličky
vždy jsem se snažil dobíhat její střevíčky.

Chodili jsme na procházky,
házeli do řeky oblázky.
Cítil jsem, že i ona by mě mohla milovat
a mě se štěstím chtělo tancovat.

Však jsem pro ni byl více letý chlapeček
a doma kvůli tomu se na ní zlobil snad i hrneček.
Já jsem o ní stále bojoval
a tuto dívku ŠÍLENĚ miloval.

Pak jsem jí po čase ublížil
a celý svět se mně rozklížil.
Snažil jsem se opět získat lásku její,
mluvil jsem o ní i v neděli.

Pak jsem opět nabral její důvěru
a já jí za to teď mnohokrát děkuju.
Moje láska k ní je každým dnem silnější
a to dnes už má i ona ňadra největší.

Miluji jí celým srdíčkem
snesl bych pro ní i modré z nebe s měsíčkem.
Však teď už lásku ke mně tolik necítí
jelikož byl jsem její první ve chvílích.

Dosáhla věku poznání,
tak odejít ode mne už jí nic nebrání.
Já jí slíbil, že jí v tom bránit nebudu,
a radši do sebe se rychle uzavřu.

Jinak bych si musel očka vyplakat,
že už jí nemohu milovat.
To se však nikdy nezmění,
jelikož jí miluji od prvního mazlení.

Snad jednou opět najde lásku ke mně zas,
dříve než budu mět šedivý to vlas.
Snad i dítko spolu budeme chovati,
jelikož já jí NIKDY nepřestanu milovati….
Publikoval(a): tencoridibusmhdpraha, 28.7.2010
Přečteno (362x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 15:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti