Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pracovat a pracovat a penízky vydělat...

Pracovat a pracovat a penízky vydělat...

Sladký večer vzácná paní,
už jsem zase tady, abych složil tobě psaní.
Ale jenom na chviličku,
jelikož už ve tři vstávám zase za prácičku.
Teď jsem ze své dorazil
a ráno zase bych se s tím nemazlil!

Samou práci pořád mám,
abych finančně tě pak nezklamal.
Abych Ferrari ti mohl koupit
a na ostrově snu tě krásně hladit.

Diamantový náhrdelník pro tebe sehnal,
prý je pravý klenotník nelhal.
Jen abych jsi tě udržel
a v slzách s jiným tě neviděl.

Když mně pánbůh nedal tělo atleta,
aby nestyděla ses za mě, jaký jsem popleta!
Jo to by jednou byl můj sen.
Býti stále po tvém boku jen.

Šeptat ti milostné slovíčka,
a vařit při tom pro nás lásky plné kafíčka.

Od té doby, co tě znám,
pro jinou už nedýchám!

A pak hráti já si neumím,
aspoň s city to moc dobře vím!
Pokaždé, když na tebe pohlédnu,
tak připadám si šťastně, jak kdybych zdolal 500 km dlouhou rozhlednu!

Víš, moje milá pampeliško,
z tebe jsem vždy na hniličko.
Teprve teď už vlastně vím,
jak chutná to nejvzácnější z vín.

Je to víno značky LÁSKA,
uvnitř hřeje a jak ohýnek praská.
A když nalije se do skleničky,
je krásně sladké jak vdolečky!

Tak bych tobě plnou sklenku nalil hned,
a přinesl ti v dlaních celý SVĚT!
Jsi pro mě víc než poklad,
ale neváhal bych tě hned hledat….

Tak už teda běžím spát,
abych jsi o tebe nechal HODNĚ zdát!
A až zase přijdeš se sem podívat,
pak věř, že srdíčko bude mě to povídat.....
Publikoval(a): tencoridibusmhdpraha, 25.7.2010
Přečteno (384x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 05:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti