Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Omlouvám se ti

Omlouvám se ti

vanovaso Básně » o Lidech

Anotace: mužský a ženský svět

On:

Já se ti omlouvám že jsi zapomněla

že i muži pečují o svá hezká těla

že potřebujeme nejen vás ale i jízdní kola




Ona:

A já se ti omlouvám že jsi nepochopil

že dnešní svět je jeden velký omyl

že nemohu znát tolik co chytrý mobil
Publikoval(a): vanovaso, 5.11.2014
Přečteno (149x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, Lugilla, Martin Havlíček, Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 17:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti