Vždycky když jsi
Vždycky když jsi
Vždycky když jsi tak nejsem , tolik nechci a přesto se míjíme , vždycky když jsi tak nejsem , tolik chci a nevím co ti říct , vždycky když jsi tak nejsem , tolik nechci a přesto zle na sebe mlčíme , tolik chci říct že tě miluju , tolik nechci a řeknu nešahej na mě.
Publikoval(a):
maly vaclav, 20.7.2010