Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Palačinky

**Palačinky

Květka Š. Básně » Balady, romance

Anotace: a o víle a marmeládě...

~Věčně mladá~
~~~~~~~~
Víly přece nestárnou
to se dávno ví
ale kdo je miluje
ten vám to nepoví,
víla kvete do krásy
ať třeba padaj trakaře
při takovém nečase
se schová v komoře,
tam zaleze si do koutku
a pak se rozhlíží
tam vidí samou pochoutku
vždyť já jsem ve spíži.

A potom jen tak vykoukne
kuchařku požádá
že miluje palačinky
hned pár jich spořádá
a já už smažím desátou
a mažu tvarohem
víla ta mi poví „promiň”
dál sedí za stolem.
Potom dělá prosím,prosím
můžu ti něco říct
s marmeládou já je zkusím
a pak už nechci nic.

Vybrala si jahodovou
meruňkovou,malinovou
a pak se mi ztratila
jako moje palačinky
víla tu snad ani nebyla
asi se mi o ní zdálo
to se mi to sladce spalo...
/marmeládově jako na hradě/
~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 11.10.2014
Přečteno (221x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, koiška, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 11:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti