Ty a já
Ty a já
Ty a já jsme my, ti okolo s nenávistí svou jsou oni, budu tě milovat ve větru tmě i zimě, budu tě milovat i zlou, nepouslouchej tet hraje hudba temně, dívej se tet vírou, že ticho je jako by nemělo nikdy skončit, to mlčí naděje, budem se ještě líbat a nebudem chtít přestat.
Publikoval(a):
maly vaclav, 13.7.2010