čekání
čekání
Anotace: a vrátka jsou zavřená...
Když tě čekám
s velikou nadějí
u vrátek při stmívání,
zázraků se lekám,
vždyť zázraky se nedějí.
Toužím po líbání.
Vracím se pěšinou
a vrátka zamykám,
ty stále nepřicházíš,
mám touhu jedinou
a s ní se zalykám.
Lásko, jak mi scházíš.
Publikoval(a):
drndulka, 13.7.2010