Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hledání

Hledání

Sunflowerfield Básně » ?nezařazené?

Anotace: Napadají mě, když se na chvíli zastavím a naslouchám...

Mnohdy cesta zavede nás tam,

kam by člověk snad ani nečekal.

Ukáže ti tvou pravou tvář,

pak k sobě nebudeš už lhář.

Jokerové karty možná sis zahrála,

a duše na moment vzrušením zaplála.

Karneval masek, bolavých nocí,

kejklíři nemají tě ve své moci.

Ve světě iluzí vládne jen slunce,

svítí a hřeje, však spálí tě lehce.

Tak se neboj...

Zvedni hlavu svou a kráčej hned,

bouře a déšť ukáže ti cestu vpřed.

Trnovím povede nohy tvé,

pak octneš se na louce rozkvetlé.

Tam toulej se krajinou po věčnostech,

často, co hledáš,

skrývá se v maličkostech.
Publikoval(a): Sunflowerfield, 19.9.2014
Přečteno (45x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 22:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti