Co pravda je a co lež?
Co pravda je a co lež?
Anotace: Stačí se za hranice reality přes suchý rozum přehoupnout
Co pravda je a co lež?
| Marie Bernadeta |
Co pravda je a co lež?
Někdy je všechno možné!
To co se zdá tak reálné
je pouhá skořápka prázdnota gest
I mlčení je někdy víc když srdce hoří
a člověk neví co má říct protože se bojí
tu krásnou chvíli plnou štěstí pokazit
Vyjádřit slovy vlastní cit je těžké
a to jen proto že ho nelze uchopit
Je cítit za hranicí reality
anebo cit je prostá skutečnost?
Srdce je plné lásky však rozum zdá se krátký
Na jedné straně vah je Láska
a na druhé je život náš?
A kde je asi rovnováha mezi vším?
Lehce se nechám unášeti za hranice reality
to já vím ale to city moje v duši obsažené
moje srdce jitří a pak ta slova vykreslují
na papíry v básních jemné struny vášní
A tak se vznáším na šňúře stříbrné
jakoby ve snu ale vše je skutečné
To co si vysním mohu uchopit
Láska nám dává všechno co můžem jenom chtít
Stačí se za hranice reality
přes suchý rozum přehoupnout
a rázem jsme jako na jevišti
Lidé jsou jenom herci
a někdo svoji roli ani neumí...
Je lepší nechat mluvit v duši city
Ta víc těm věcem za hranicí reality rozumí
A kdo mi asi odpoví je větší
nebo menší ten svět za hranicí reality
svět duchovní?
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 18.9.2014