Ach, ach....
Ach, ach....
Kde jsou moje zásady,
když se propadám do tvých dlaní
a vnímám jen tvé teplé
polaskání.
Najednou mi nic nevadí.
Proplouváme sebou
s rozbušeným tepem,
svým horkým dechem
roztavíme kov.
Miluj mě, ach miluj
beze slov...
Publikoval(a):
drndulka, 12.7.2010