Jdi kšípku...
Jdi kšípku...
Anotace: Šípky už ve stráních u cest dozrály
Jdi k šípku ...
| Marie Bernadeta | Básně do koše
Šípky už ve stráních u cest dozrály
jsou rudé na větvích trny mají
A láska naše je ve hvězdách kdesi
Kdo první krůček udělá asi
Ty ke mně nebo já k tobě?
Říkám si smutně že nic nestalo se asi
Že všechno v nás být živé může
I když ve světě tomhle to trvá snad věčně
Chci tě mít blízko svých úst
a těch tvých dotýkat se v polibcích něžně
Chci příliš to já vím víc nežli smím
I když nás láska uvnitř spaluje
ve světě jsme dva cizí lidé
Zítra tě potkám znova možná
A co se stane nevím snad všechno
a snad vůbec nic kdo ví
Láska je skrytá tajemstvím bývá
vždy pro ty kdo milují ty zajímáš mne
a já zase tebe to přece vím
Podzim je tady šípky jsou zralé
Pár jsem jich opatrně pro tebe utrhla
Chci ti je donést ale nevím jak...
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 17.9.2014