Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest

Bolest

PieniEnkeli Básně » ?nezařazené?

Anotace: o me osobni prozite bolesti

Já v duši bolest mám
prý papír vše unese.
Jak ale psáti mám,
když ruka nehne se?
Když tužku v křeči svírám
a z očí slzy se derou.
Na mokrý papír zírám
myšlenky s rukou se perou.
Já…………
NEE! Nechci jitřit rány
Chci navždy zavřít brány
všemu zlému,
bolestnému.
Což však mohu minulost
zapomenout, když mám zlost?
Jak vyrovnat se s bolestí
kam zasunout neštěstí?
Jak těžká deka na mě leží
zlé myšlenky mi hlavou běží.
Publikoval(a): PieniEnkeli, 15.9.2014
Přečteno (46x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 20:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti